5 gündür kayıp profesörün acı sonu: Ellerini iple bağlayıp nehre atmışlar

5 gündür kayıp profesörün acı sonu: Ellerini iple bağlayıp nehre atmışlar

Eskişehir'de kaybolan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu. Ellerinden bağlı halde bulunan Karasu'nun ölümüyle ilgili cinayet soruşturması başlatıldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Bekir Karasu, beş gün önce evinden ayrıldıktan sonra kaybolmuştu. Yapılan aramalar sonucunda Karasu'nun cesedi Porsuk Çayı'nda bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı bir cinayet soruşturması başlatıldı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nde görev yapan 59 yaşındaki Prof. Dr. Bekir Karasu, 27 Haziran’da evinden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Ailesi ve yakınları, Karasu’ya ulaşamayınca Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı detaylı araştırmalarda, Karasu’ya ait aracın son olarak Odunpazarı ilçesine bağlı Büyükdere Mahallesi’ndeki Nabi Avcı Bulvarı’ndan geçtiği tespit edildi. Mobese görüntüleri ve cep telefonu sinyalleri takip edilerek, aramalar Odunpazarı ilçesine bağlı kırsal Karacaşehir Mahallesi bölgesinde yoğunlaştırıldı.

CİNAYET SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Polis ekiplerinin yaptığı aramalar sonucunda, Prof. Dr. Karasu’nun cesedi Porsuk Çayı’nda elleri iple bağlı halde bulundu. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Karasu’nun ölümüyle ilgili olarak cinayet soruşturması başlattı. Porsuk Çayı’ndan çıkarılan ceset, savcılık ve polis incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ediyor. Prof. Dr. Bekir Karasu’nun ölümünün ardındaki sır perdesinin aralanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN