Richard Gere yıllar sonra ekranlara dönüyor

Richard Gere yıllar sonra ekranlara dönüyor

Hollywood'un efsanevi isimlerinden Richard Gere, uzun bir aradan sonra The Agency adlı casus gerilim dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Pretty Woman, İlk Korku ve Hachi: Bir Köpeğin Hikayesi gibi ikonik filmlerle hafızalara kazınan Gere, bu diziyle ilk defa bir televizyon dizisinde başrolde yer alacak.

Uzun bir süredir beyazperdeden uzak kalan usta oyuncu Richard Gere, heyecanla beklenen The Agency adlı gerilim dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Pretty Woman, Bir Memur ve Beyefendi, Amerikan Jigolo gibi ikonik filmlerle hafızalara kazınan Gere, bu diziyle ilk defa bir televizyon dizisinde başrolde yer alacak.

The Agency, Eric Rochant tarafından yaratılan Le Bureau adlı Fransız casus gerilim dizisinin Amerikan uyarlaması olacak. Gizli bir CIA ajanı Martian'ın (Michael Fassbender) hikayesini anlatan dizi, gerilim ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana bağlayacak.

Gere dizide, 8 yıl boyunca gizli görevlerde yer alan ve Bosko adında emekli bir ajanı canlandıracak. Michael Fassbender ve Jeffrey Wright gibi isimlerin de yer alacağı dizinin yapımcılığını ise George Clooney üstlenecek.

The Agency, Showtime kanalında yayınlanacak. Dizinin tam çıkış tarihi ise henüz belli değil.

İLK BÜYÜK DİZİSİ

Bu yapım, Gere'in düzenli olarak rol aldığı ilk dizi olacak. Oyuncu, 1993 yılında “And the Band Played On” adlı TV filmindeki çalışmasıyla Emmy adaylığı aldı ve 2019'da ise BBC Two'da yayınlanan İngiliz mini dizisi “MotherFatherSon”da rol aldı.

Kendisi en çok "Bir Memur ve Beyefendi", "Amerikan Jigolo", "Pretty Woman", "Primal Fear" ve "Chicago" gibi filmlerdeki başrolleriyle tanınıyor.

Hem "An Officer and a Gentleman" hem de "Pretty Woman" filmleriyle Altın Küre adaylığı kazanan aktör, "Chicago" filmindeki çalışmasıyla da Altın Küre kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN