Ünlü otomotiv şirketi iflasla boğuşuyor! Bugün yarın battı haberi gelebilir: 2 ay mühlet verildi

Ünlü otomotiv şirketi iflasla boğuşuyor! Bugün yarın battı haberi gelebilir: 2 ay mühlet verildi

İflasın pençesine takılan ünlü otomotiv şirketi, tedirgin bekleyişini sürdürüyor. Otomotiv şirketi batacak mı yoksa bu süreçten çıkacak mı? Mahkeme tarafından verilen 2 aylık geçici mühlet ile birlikte sürecin ilerleyişi konkordato komiseri İbrahim Eke tarafından takip edilecek. İşte tüm detaylar…

Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Asman Çelik Otomotiv İnşaat Petrol Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato mühletini uzattı. 28 Mart 2024 tarihinde mahkeme tarafından verilen karar doğrultusunda 3 aylık geçici mühlet 26 Haziran 2024 tarihinde sona ererken bu tarihten itibaren 2 aylık mühlet süresi tanındı.

GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Konkordato komiseri İbrahim Eke görevine kaldığı yerden devam ederken ihtiyati tedbir kararları da aynı şekilde devam edecek. Şirketin ticaret sicil numarası 46719, Selçuk Vergi Dairesi numarası 0900273661 ve Mersis numarası 0090027366100015 olarak aktarıldı.

Ünlü otomotiv şirketi iflasın eşiğinde! 2 ay geçici mühlet verildi... - Sanayi Gazetesi

Asman Çelik Otomotiv İnşaat Petrol Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 28 Mart 2024 tarihi ile birlikte konkordat atölyeminde bulundu. 26 Haziran 2024 tarihi ile birlikte geçici mühlet mahkeme tarafından iki ay daha uzatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN