Burak Özçivit'in son hali şok etti! Oyuncu değil Doblo'su olan enişte... Eski halinden eser kalmamış

Burak Özçivit'in son hali şok etti! Oyuncu değil Doblo'su olan enişte... Eski halinden eser kalmamış

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, son haliyle görenleri adeta şaşkına çevirdi. Eski halinden eser kalmayan oyuncu sosyal medyada Doblosu olan eniştelere benzetildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ailesi ile beraber Bodrum’daki yazlığına tatile giden Burak Özçivit magazincilere yakalandı. Ünlü oyuncuyu görenler şaşkına dönerken aldığı kilolar sosyal medyada gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları yorumlarla ünlü oyuncunun eski halini hatırlattı. Çağatay Ulusoy’un görüntülerinden sonra Burak Özçivit’te magazin gündemindeki yerini aldı.

yeni-proje-23.jpg

O ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Aramızda Kalmasın’da yer alan habere göre, Kuruluş Osman’ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, Bodrum tatilinde magazincilere yakalandı. Aldığı kilolar ile gündem olan ünlü oyuncu eski fotoğrafları ile kıyaslandı.

yeni-proje-22.jpg

Sosyal medya kullanıcıları Burak Özçivit’i “Doblolu enişteye” benzetirken, "Çağatay’dan sonra Burak da kilo almış”, Göbekli Burak Özçivit”, “Ters açı” gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN