Şarkıcı Merve Özbey konserini iptal etti! Binlerce kişi hayal kırıklığına uğradı: Belediye yargıya gidiyor

Şarkıcı Merve Özbey konserini iptal etti! Binlerce kişi hayal kırıklığına uğradı: Belediye yargıya gidiyor

Şarkıcı Merve Özbey, güvenlik gerekçesi nedeniyle konser alanına gitmedi! Binlerce kişi büyük hayal kırıklığına uğradı! Belediye ise süreci yargıya taşıdı...

Çanakkale'nin Karabiga ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali kapsamında 6 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleşmesi planlanan Merve Özbey konseri, sanatçının güvenlik gerekçesiyle sahneye çıkmaması nedeniyle iptal edildi. Karabiga'da heyecanla beklenen konserin iptali, binlerce hayranın büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Merve Özbey binlerce kişiyi alanda bırakarak şehri terk etti İhlas Haber Ajansı

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, olayın ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Karabiga Belediyesi olarak 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz Merve Özbey konseri, şarkıcının 27 Kişilik Darbuka Ritim Grubunun sahne aldığı sahnede “güvenlik” gerekçesini öne sürerek sahneye çıkmaması ve şehrimizi terk etmesi nedeniyle iptal olmuştur. Konserlerde sahne kurulumu organizasyon firması tarafından sağlanmaktadır. Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı ilk duyuruda Belediyemizi suçlamış ancak hatasının farkına vararak paylaşımını silip organizatör firmayı hedef göstermiştir. Sahnede görev alan kişiler ve halkımızın güvenliğini güvenlik güçlerimiz sağlamaktadır. Karabiga gibi huzurun ve güvenin timsali şehrimizde şarkıcı Merve Özbey’in böyle bir karar almasını akıl tutulması olarak görüyor, konser alanını erken saatlerden itibaren dolduran ve saatlerce bekleyen, başta Karabigalı hemşehrilerimiz olmak üzere uzak yakın birçok yerden şehrimize misafir olan halkımıza yapılmış haksızlık olarak görüyoruz. Yaşattıkları ayıp nedeniyle halkımızdan özür diliyor, 7’den 77’ye alanı dolduran vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz" ifadelerine yer verdi.

KONU YARGIYA TAŞINACAK

Karabiga Belediyesi, konunun yargıya taşınacağını bildirirken, organizasyon firması da gerekli bilirkişi raporunun kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Konserin iptal edilmesinin ardından, sahneye kurulan dev ekranda binlerce kişi Türkiye-Hollanda maçını izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN