Yeşilçam'ın kralı Kadir İnanır entübe edilmişti! Sevenlerini üzecek kötü haber verildi

Yeşilçam'ın kralı Kadir İnanır entübe edilmişti! Sevenlerini üzecek kötü haber verildi

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Kadir İnanır geçtiğimiz günlerde hastaneye yatırılmış ve entübe edilmişti. Hayranları usta oyuncunun sağlık durumunu merak ederken, sevenlerini üzecek kötü haber verildi. İşte, Kadir İnanır’ın son sağlık durumu…

Türk sinemasına damga vuran isimlerden Kadir İnanır, yüzlerce projeyle hafızalara kazınmayı başardı. Ancak geçtiğimiz aylarda beyin damarına atan pıhtıdan dolayı hastaneye yatırılmış ve entübe edilmişti. Sağlık durumuyla sevenlerini korkutan Kadir İnanır’dan şimdi yeni bir haber daha geldi…

Usta oyuncunun sağlık durumuna dair sık sık bilgi veren yakınları, tedavisinin devam ettiğini ve şuan herhangi bir sorun olmadığını belirtmişti.

kadir-inanir-son-saglik-durumu-1.jpg

HAYRANLARINI ÜZECEK HABER GELDİ

Fakat hastanede tedavi altında olan İnanır’la ilgili üzücü haber geldi. İddialara göre doktorlar İnanır’a “kesinlikle tedavisini aksatmaması” gerektiğine dair talimatta bulundu ve tekrardan atacak bir pıhtının tamiratının zor olacağı yönünde bilgi aktardı.

İnanır’ın yakın çevresinin de doktorların direktiflerine göre tedavisini adım adım uygulayarak süreci yönettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN