1 ay boyunca her gün bir elma yedi, sonucu görünce inanamadı! Günde bir tane elma yemenin faydası inanılmaz

1 ay boyunca her gün bir elma yedi, sonucu görünce inanamadı! Günde bir tane elma yemenin faydası inanılmaz

Bir ay boyunca her gün elma yerseniz neler olabileceğini hiç düşündünüz mü? Şimdiye kadar aranızda duyanlar olsa da belki de hiç bilmeyenler bu yönteme şaşıp kalıyor. Ünlü bir deyiş "An apple a day keeps the doctor away." Yani "Günde bir elma giren eve doktor girmez" ya da diğer bir çevirisiyle "günde bir elma doktoru uzak tutar." sözüyle çok güzel bir noktaya parmak basmış. Peki, her gün elma yerseniz ne olur? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Elmanın doğrudan sağlıkla bir ilişkisi olduğunu biliyor muydunuz? Her gün bir elma yemenin size sağlıklı tutacağını fark eden hayatından elmayı eksik etmeyecek. Elma yediğinizde gerçekten hasta olup olmayacağınızı merak eden Ileana Paules-Bronet isimli bir kişi her gün bir elma yemeye ve bu deneyin sonuçlarını herkesle paylaşmaya karar verdi. Bir ay boyunca her gün elma yiyen kadın deneyin sonuçlarını da herkesle paylaştı. Peki, her gün elma yerseniz ne olur? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

1. HAFTA

Her gün bir elma yaymaya başlayan Ileana, diğer yeme alışkanlıklarını aynı şekilde devam ettirdi. Bunun yanında ekstra vitamin hapı almayan ve tüm vitaminini elmadan almaya özen gösteren genç kadın ilk hafta boyunca elmaları bütün olarak ısırarak ya da dilimleyerek fıstık ezmesi ile birlikte tüketti.

Bir ay boyunca her gün bir elma yedi! Vücudunda neler oldu?Keşfet

2. HAFTA

2 hafta olduğunda elma yemekten sıkılan Ileana, elmanın her halini tüketmeye karar vererek farklı tarifle denemek istese de farkında olmadan ikinci hafta sonunda sadece meyve olarak tükettiğinin farkına vardı.

3. HAFTA

Ileana, 3. hafta ise bir önceki haftanın tam tersi yeniden elma yeme isteğinin içerisinde uyandığını söyledi. Şükran Günü sebebiyle seyahat edecek olan Ileana, bol bol C vitamini almasının onu daha sağlıklı yapacağına olan inancını yenilerken hafta içerisinde elmaları tekrardan iştahlı yedi.

Breaburn Elma FidanıBURSA TARIM Market | Türkiye'nin Tarım Mağazası - Çok çeşit | Stoktan Hemen Fidan alışverişi

4. HAFTA

4 hafta yolculuğundan geri dönen genç kadın, elmanın onu uzun süren uçuşlarda dinç ve sağlıklı tuttuğunu söylese de yine elma yemekten sıkıldığını da belirttim. Bayram boyunca anneannesinin mükellef sofrasında tıka basa yediği yemeklerin ardından elma için midesinde ayıracak yer kalmadığını söyleyen Ileana, bu durumlarda elma suyu içmeyi tercih etti.

DENEYİN SON GÜNLERİ

1 aylık deneme süresinin son günlerine yaklaştıkça elma yemekte zorluk çektiğini ifade eden Ileana, elma yeme iştahını artık tamamen kaybettiğini belirtti bu durumu görev olarak gördüğünü söyledi. Son gün olduğunda yediği son elmada büyük bir rahatlama duyduğunu söyleyen genç kadın süreci sonlandırdı.

Rüyada elma yemek nasıl yorumlanır? - Yeni Malatya Gazetesi

DENEYİN SONUCU

1 aylık sürenin sonunda hiç hasta olmadığını fark eden Ileana, havaların soğuk gitmesine ve erkek arkadaşını sürekli hasta olmasına rağmen hiç hasta olmadığını belirtti.Her gün elma yerken sıkılsa dahi faydasını gördüğüne inandığını ve bundan sonra sadece elma yemeyecek olsa bile diyetine mutlaka meyve ekleyeceğini söyleyen genç kadın, "En azından hiçbir yan etkisi yok, sağlıklı kalmak isteyen herkes hayatında bir kez bunu denemeli" açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN