Arda Güler'den tarihi rekor: Ronaldo ve Rooney'i geride bıraktı!

Arda Güler'den tarihi rekor: Ronaldo ve Rooney'i geride bıraktı!

A Milli Takımımızın parlayan yıldızı Arda Güler'den tarihi rekor! Avusturya maçındaki performansıyla Ronaldo ve Rooney'i geride bıraktı! Daha önce Avrupa Şampiyonası'nda en geç gol atan futbolcu rekorunu alan Güler, henüz 19 yaşında efsaneleri bir kez daha solladı...

NESİBE GÖVEN ATALAY

EURO 2024'te A Milli Takımımızın parlayan yıldızı Arda Güler, Avusturya maçında yaptığı asistle futbol tarihine geçti. 19 yaşındaki genç yetenek, Merih Demiral'ın attığı golün asistini yaparak Cristiano Ronaldo ve Wayne Rooney gibi efsanelerin rekorunu egale etti.

20 YAŞ ALTI REKORU ARDA'NIN!

Arda Güler, bu asistle birlikte 20 yaşına girmeden önce bir Avrupa Şampiyonası'nda hem gol atan hem de asist yapan üçüncü futbolcu oldu. Bu tarihi başarıya daha önce sadece Rooney (2004) ve Ronaldo (2004) ulaşabilmişti. Güler, Gürcistan maçında attığı golle de Avrupa Şampiyonası'nda en geç gol atan futbolcu rekorunu Ronaldo'dan almıştı.

Genç Türk incisi" - Son Dakika Haberleri

AVRUPA DEVLERİNİN GÖZDESİ!

Arda Güler, sadece yeteneğiyle değil, saha içindeki olgunluğu ve liderlik vasfıyla da dikkat çekiyor. Genç yaşına rağmen gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girmeyi başardı. Real Madrid'e transfer olan Arda, gelecekte Türk futbolunun en önemli yıldızlarından biri olmaya aday.

EURO 2024'TE TÜRKİYE'NİN YÜKSELEN YILDIZI!

Arda Güler, EURO 2024'te sergilediği performansla A Milli Takımımızın en önemli kozlarından biri haline geldi. Hem gol atması hem de asist yapması, takımın hücum gücüne büyük katkı sağlıyor.

Arda Güler'i Fenerbahçe'ye kazandıran Pekmezci, kendini Don Kişot gibi hissediyor

ARDA GÜLER'İN YÜKSELİŞİ DEVAM EDECEK Mİ?

Arda Güler'in futbol kariyerindeki yükselişinin devam edip etmeyeceği merak konusu. Ancak genç yıldızın gösterdiği performans ve potansiyeli, futbolseverleri heyecanlandırmaya yetiyor. Arda Güler'in gelecekte Türk futbolunda ve dünya futbolunda önemli başarılara imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN