Boş kavanozları değerlendirin! İçine bundan ekleyince dolaplar mis gibi kokuyor

Boş kavanozları değerlendirin! İçine bundan ekleyince dolaplar mis gibi kokuyor

Kıyafet ve ayakkabı dolaplarında bazen kötü kokular oluşabiliyor. Bu istenmeyen kokulardan kurtulmak için çeşitli yöntemler bulunsa da en etkilisi boş kavanozlar ile sağlanıyor. Öyle ki boş kavanozun içine bundan ekleyince dolaplar mis gibi kokuyor. İşte o yöntem…

İçerisine kıyafet ve ayakkabılarımızı koyduğumuz dolapların temizliği bizler için epey önemlidir. Genellikle kapalı kapakların ardında oluşan küf kokusu ise birçok kişi için can sıkıcı olabiliyor. Ne kadar çok temizleseniz de dolaplarınızdan istediğiniz kokuyu alamıyorsanız, en etkili yöntemi sizler için anlattık.

Evinizdeki boş kavanozlarla uygulayacağınız bu yöntem kötü koku diye bir şey bırakmayacak. İşte, dolaplarınızı mis gibi kokutacak o yöntem…

bos-kavanoz-1.jpg

2 MALZEMEYLE DOLAPLARINIZ MİS GİBİ KOKSUN

Dolaplarınızın mis gibi kokması için temiz bir kavanozun içerisine 1 çay bardağı kaya tuzu ve biraz yumuşatıcı koyun. Ardından kavanoz kapağının ağzına delikler açarak kapağı kapatın ve dolabın içerisine koyun. Yumuşatıcı yerine hoşunuza giden başka esanslar da kullanabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde dolaplarınız her zaman istediğiniz gibi mis kokacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN