Safiye boşanma aşamasındaydı... Pendik'te kadın cinayeti!

Safiye boşanma aşamasındaydı... Pendik'te kadın cinayeti!

İstanbul Pendik’te Vedat B. isimli saldırgan erkek, boşama aşamasındaki eşini silahla katletti. Ağır yaralanan Safiye B. hastanede hayatını kaybederken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

İstanbul'un Pendik'te çöp atmak için dışarı çıkan 2 çocuk annesi Safiye B.(49), boşanma aşamasında olduğu Vedat B.(50) ile sokakta karşılaştı. Vedat B. yanında taşıdığı silahı çıkartarak Safiye B.’yi katletti.

yeni-proje-4.jpg
Vedat B.

Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, saldırgan eş ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

yeni-proje-3-001.jpg

Safiye B. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalama çalışması başlattı.

Olaya ilişkin konuşan mahalle muhtarı Hasgül Kaya, "Bir süredir aralarında problem vardı. Bu sabah da bu olay yaşandı. Mahallemizde bu tarz bir şey yaşandığı için çok üzgünüz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN