Tatil için Adana'ya gitmişti... Ablasına şiddet uygulayan eniştesini öldürdü

İstanbul'dan Adana'ya tatil için giden bir şahıs, ablasına şiddet uyguladığı iddiasıyla tartıştığı eniştesi Faruk Soyyiğit'i tabancayla öldürdü. Tutuklanan şahısın ifadesinde," Ablama kötü davranıyordu. Konuşmak için çağırdım. Beni tersleyince tartışma çıktı. Pişmanım" dediği öğrenildi.

Adana'da, eşi T.S.'ye psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilen Faruk Soyyiğit, tartışma sonucunda Mehmet Kuş tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Adana'nın merkezindeki boş bir arsada meydana geldi. T.S.'nin abisi Mehmet Kuş, ablasının şiddet gördüğüne dair endişeleri üzerine Faruk Soyyiğit'i konuşmak üzere buluşmaya çağırdı.

Ancak buluşma kısa sürede şiddetli bir tartışmaya dönüştü ve Mehmet Kuş'un ruhsatsız tabancayla Soyyiğit'i karnından vurarak olay yerinden kaçmasıyla sonuçlandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Faruk Soyyiğit hayatını kaybetti.

Soyyiğit'in polis kayıtlarında, daha önce 'cinsel istismar', 'hırsızlık' ve 'kasten yaralama' gibi suçlardan 20 kaydının olduğu belirlendi.

yeni-proje-3.jpg

Emniyetteki ifadesinde, "Ablama kötü davranıyordu. Konuşmak için çağırdım. Beni tersleyince tartışma çıktı. Pişmanım" diyen Mehmet Kuş, adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN