Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! 35 milyon euroluk yıldız oyuncuyu bedavaya Galatasaray'a imza atıyor. Hayırlı uğurlu olsun

Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! 35 milyon euroluk yıldız oyuncuyu bedavaya Galatasaray'a imza atıyor. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılarda yaz transfer mesaisi başladı. Kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen Aslan yılın transfer bombasını patlattı. Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! 35 milyon euroluk yıldız oyuncuyu bedavaya Galatasaray'a imza atıyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezon için çalışmalar başladı. Kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yarışının içinde olmak isteyen sarı-kırmızılılar transfer sürecini hızlandırdı. Uzun zamandır orta saha arayışında olan Aslanlar yılın bombasını patlattı. Okan Buruk'un hayali gerçek oluyor! 35 milyon euroluk yıldız oyuncuyu bedavaya Galatasaray'a imza atıyor. Hayırlı uğurlu olsun.

OKAN BURUK'UN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılılar yılın bombasını patlattı. A Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, Adrien Rabiot ile yakından ilgilendiği iddia edildi. Oyuncunun istediği sözleşme şartlarını kabul eden Galatasaray, Juventus ile sözleşmesi biten Fransız oyuncuyu Türkiye'ye gelme konusunda ikna etmek için tüm şartları zorluyor.

yeni-proje-2024-07-02t101410-525.jpg

35 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GALATASARAY'A İMZA ATIYOR

Bu sezon 35 maça çıkan Rabiot, bu müsabakalarda 5 gol 3 asist yaptı. Profesyonel futbol kariyerinde 452 resmi maçta görev yapan 29 yaşındaki oyuncu, 47 gol ve 32 asist yaptı. Fransa Milli Takımı ile EURO 2024'te görev yapan Rabiot, takımının şu ana kadar oynadığı tüm maçlara ilk 11'de başladı.

yeni-proje-2024-07-02t101431-741.jpg

35 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan tecrübeli orta saha oyuncusunun sözleşmesi 1 Temmuz itibarıyla sona erdi. Eğer bu transfer gerçekleşmiş olursa Galatasaray, yıldız oyuncuyu bedavadan almış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN