KPSS sınavına girecekler dikkat paranız ödendi! ABB'den tam destek: Hemen kontrol edin

KPSS sınavına girecekler dikkat paranız ödendi! ABB'den tam destek: Hemen kontrol edin

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaptığı bir duyuru ile KPSS’ye girecek olan yüzlerce adayın sınav parasını ödediğini açıkladı. Hemen sistemden kontrol ederek ödenip ödenmediğini görebilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Belediyecilik alanında attığı adımlarla sık sık gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), şimdi de KPSS sınavına az bir zaman kala sınava girecek olan adayların sınav paralarını yatırmasıyla gündeme geldi. Resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla binlerce adayın sınav parasının yatırıldığı duyuruldu.

yeni-proje-5.jpg

2 BİN 445 ADAYIN PARASI YATIRILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla “eğitimde fırsat eşitliği” adına KPSS’ye girecek olan adaylardan 2 bin 445 kişinin sınav parasını yatırdığını duyurdu. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Eğitimde fırsat eşitliği adına, aydınlık geleceğimiz için her zaman yanınızdayız.

Belediyemizden sosyal destek alan 2 bin 445 vatandaşımızın KPSS Ön Lisans sınav ücretlerini sağlamak için 1.100.250 TL ödeme desteği gerçekleştirdik.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN