Balıkesir'de feci kaza: 1'i bebek 2 kişi öldü

Balıkesir'de feci kaza: 1'i bebek 2 kişi öldü

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

Kaza, Emek Mahallesi TOKİ Konutları girişinde meydana geldi. Medine Aksoy idaresindeki 10 ADH 380 plakalı otomobil, sürücü kontrolünden çıkarak yol kenarındaki bir ağaca çarptı.

Kazada Özlem Avcı olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Medine Aksoy ve yanındaki 3 aylık bebeği Ayşegül Aksoy da dahil olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Medine Aksoy'un çocukları Yusuf Aksoy (7) ve komşuları Ayşe Avcı (80) ile torunları İkra Avcı (2), Ömer Emin Avcı (6) ve Taha Avcı (4) de yer aldı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Bigadiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen 3 aylık Ayşegül Aksoy da hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN