Serhat Teoman 'Esas Oğlan'da

Serhat Teoman 'Esas Oğlan'da

Romantik komedi dizisi "Esas Oğlan"a yeni bir oyuncu katıldı. Hadise, Seda Bakan ve Şükrü Özyıldız'lı diziye son olarak Serhat Teoman dahil oldu. Teoman, "Mert" rolüne hayat verecek.

"Esas Oğlan" adlı yeni romantik komedi dizisinin hazırlıkları hızla devam ediyor. Önümüzdeki hafta sete çıkması planlanan dizide, iki yakın arkadaş olan Selma (Seda Bakan) ve Ceren’in (Hadise) eğlenceli ve romantik hikayesi anlatılacak. Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizi, izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin başrol karakterlerinden Mert rolünü başarılı oyuncu Serhat Teoman canlandıracak. Son olarak Ayça Ayşin Turan'la "Sevmek Yüzünden" filminde başrol oynayan Teoman, yeni projede izleyicilerle buluşacak.

serhat-teoman.jpg

Dizide, Seda Bakan’ın partnerini ise ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız canlandıracak. İkilinin ekran uyumu şimdiden merak konusu.

Dizinin senaryosu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından yazıldı.

"Esas Oğlan" dizisi, 8 bölümden oluşacak GAİN'de yayınlanacak. Dizinin hazırlık çalışmaları son sürat devam ederken, çekimler için geri sayım başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN