ESKİŞEHİR İL MÜFTÜSÜ BEKİR GEREK’TEN BAŞKAN ÜNLÜCE’YE veda ziyareti

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜSÜ BEKİR GEREK’TEN BAŞKAN ÜNLÜCE’YE veda ziyareti

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, emekliye ayrılacak olması sebebiyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye veda ziyaretinde bulundu. Ziyarete Eskişehir İl Müftü Yardımcıları Berrin Erdoğan, Aytekin Akçin, Faruk Latifoğlu ve Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman da katıldı.

Konuklarını makamında ağırlayan Ünlüce, emekliliğe ayrılacak olan Eskişehir İl Müftüsü Sayın Bekir Gerek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Şehrimiz için önemli bir bürokrattınız. Emeklilik hayatınızda sağlık, afiyet ve huzur diliyorum." şeklinde konuştu.

Müftü Bekir Gerek, yeni görevinde Başkan Ünlüce'ye hayırlı olsun dileğinde bulunarak, "Hem hayırlı olsun demeye hem de vedalaşmaya geldik." dedi. Gerek ayrıca şunları ekledi: "Eskişehir halkını ve şehri çok sevdim. Güzel duygularla ayrılıyorum. Size fincan takımı hediye getirdik. Umarım içerken bizi hatırlarsınız." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN