Hasan Arat'a büyük darbe! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı. Yıldız golcü EURO 2024 sonrası imzayı atacak

Hasan Arat'a büyük darbe! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı. Yıldız golcü EURO 2024 sonrası imzayı atacak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde çalışmalarına devam eden sarı-lacivertlilerden ilk transfer müjdesi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Hasan Arat'a büyük darbe! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı. Yıldız golcü EURO 2024 sonrası imzayı atacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de transfer mesaisi sürüyor. Gelecek sezon için şampiyon bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler hücum hattı için aradığı ismi buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Başkan Hasan Arat'a büyük darbe! Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı. Yıldız golcü EURO 2024 sonrası imzayı atacak.

BAŞKAN HASAN ARAT'A BÜYÜK DARBE

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Forvet arayışında olan Kanarya, aradığı ismi Süper Lig'de buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen yıldız golcü Cenk Tosun'un peşine düştü. Yerli bir santrfor takviyesi planlayan sarı-lacivertliler, başarılı oyuncunun menajeriyle ilk teması kurdu.

yeni-proje-2024-06-30t134951-968.jpg

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI! EURO 2024 SONRASI İMZAYI ATACAK

Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle yıldız oyuncuların peşine düşen Sarı-Lacivertliler, forvet hattını güçlendirmek istiyor. Boşnak golcü Edin Dzeko'nun olası ayrılığı durumunda 3 golcü almak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli yıldızımız Cenk Tosun ile temaslara başladı.

yeni-proje-2024-06-30t135004-011.jpg

Fenerbahçe kurmaylarının 33 yaşındaki golcünün menajeriyle ön görüşme yaptığı ve transfer şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Sarı-lacivertli yöneticilerin EURO 2024 sonrasında Cenk Tosun ile yüz yüze bir görüşme yapacağı belirtildi. Süper Lig'de geride kalan sezonda 34 karşılaşmada görev alan tecrübeli golcü, 6 gol atarken 7 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN