Fenerbahçe'ye 60 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya yeni golcüsünü buldu...

Fenerbahçe'ye 60 milyon euroluk gol makinesi! Kanarya yeni golcüsünü buldu...

Mourinho'nun raporu doğrultusunda hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 60 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Belçikalı golcü Michy Batshuayi'yi ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni golcüsünü Suudi Arabistan'da buldu. Kanarya, 60 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katarak yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, bu kez hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi'nde ise grup aşamasına ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 60 milyon euroluk gol makinesi için kolları sıvadı.

Hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, gözünü Arabistan'a dikti. Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Kanarya,, Arap ekibi, Ah Ahli forması giyen Fransız golcü Saint Maximin’i listesine aldı.

Sarı-lacivertli ekibin 27 yaşındaki golcü oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği, bu hedef doğrultusunda temaslarını sürdürdüğü öne sürüldü.

Allan Saint-Maximin - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Fransız golcü için bugüne dek toplamda 60 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçtiğimiz sezon Arap ekibinin forması altında 31 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 4 gol 10 asistlik katkı sundu.

Fransız golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 301 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 32 gol 49 asiste imza attı. Kanarya'nın Fransız oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu ileri süüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN