Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Fırtına'dan sürpriz transfer hamlesi...

Beşiktaş'ın eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor! Fırtına'dan sürpriz transfer hamlesi...

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Trabzonspor, bu kez de Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Fırtına, siyah-beyazlı ekibin eski golcüsüne kancayı taktı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bu kez de ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski golcüsünü kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Fırtına, siyah-beyazlı ekibin eski golcüsünü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan Trabzonspor'da transfer harekatı devam ediyor.

Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, gözünü Almanya'ya dikti. Fırtına, ezeli rakibi Beşiktaş'ın golcüsü için çalışmalara başladı.

Fanatik'in haberine göre; Bordo-mavili ekip, Schalke 04 forması giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu Kenan Karaman'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon 31 karşılaşmada görev alan tecrübeli golcü, bu karşılaşmalarda 14 gol 9 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro olan tecrübeli golcünün bonservisi için Alman ekibinin 3 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü.

Kenan Karaman - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

2021-22 sezonunda Beşiktaş formasını terleten golcü oyuncu, siyah-beyazlı forma altında 35 karşılaşmada görev alırken 2 gol 2 asiste imza atarak beklentilerin altında kalmıştı. Özellikle Abdullah Avcı'nın bu transfer için ısrarcı olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN