İspanya Arda Güler'in kız kardeşini konuşuyor! Güzelliğiyle herkesi mest etmişti, meğer fenomenmiş

İspanya Arda Güler'in kız kardeşini konuşuyor! Güzelliğiyle herkesi mest etmişti, meğer fenomenmiş

İspanya'nın gündeminde Arda Güler'in kız kardeşi bulunuyor! Güzelliğiyle herkesi mest etmişti! Meğer fenomenmiş! Tüm İspanya, Arda Güler'in kız kardeşini konuşuyor...

İspanya'da, Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler'in kız kardeşi Nurgül Güler büyük ilgi görüyor. Güzelliği ve sosyal medya üzerindeki etkisiyle dikkat çeken Nurgül Güler, İspanyol basınının gündeminde.

NURGÜL GÜLER'İN ARDA GÜLER'E MESAJI

Nurgül, la hermana influencer de Arda Güler

Marca gazetesinde yer alan haberde, Nurgül Güler'in, kardeşi Arda Güler için paylaştığı sosyal medya gönderisinin altına yazdığı mesaj İspanya'da gündem oldu. Güler, kardeşi Arda Güler'e sosyal medya üzerinden duygusal bir mesajla duygularını dile getirdi. Mesajında, "Bir abla olarak bana yaşattığın ve kalbimi dolduran, gurur dolu tüm anlar için sana minnettarım. Her başarında, her sevincinde daima yanında olacağım. Bütün başarılar seninle olsun. Ailem, eşi olmayan arkadaşım." ifadelerini kullandı.

NURGÜL GÜLER'İN SOSYAL MEDYA ETKİSİ

Nurgül, la hermana influencer de Arda Güler

Nurgül Güler, sadece güzelliğiyle değil, aynı zamanda sosyal medyadaki etkisiyle de dikkat çekiyor. Türkiye'de oldukça tanınan bir isim olan Nurgül Güler'in Instagram'da 159.000'den fazla takipçisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN