Fenerbahçe'de büyük ayrılık: 25 yaşındaki yıldız Avrupa yolcusu! Acun Ilıcalı da devrede!

Fenerbahçe'de büyük ayrılık: 25 yaşındaki yıldız Avrupa yolcusu! Acun Ilıcalı da devrede!

Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 25 yaşındaki yıldız Avrupa yolcusu! Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusuna dev teklifler! Fenerbahçe'de büyük ayrılık, Acun Ilıcalı da devrede...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İsmail Yüksek'e Fransız kulüplerinden dev teklifler geldi. Marsilya ve Lyon'un kıyasıya yarışında Acun Ilıcalı da önemli bir rol oynuyor.

Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, takımın yıldız isimlerinden İsmail Yüksek'in geleceği belirsizliğini koruyor. Fransız devleri Marsilya ve Lyon, İsmail Yüksek'i kadrolarına katmak için büyük bir rekabete girişti. Sarı-Lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un desteğiyle transfer sürecine dahil olan Acun Ilıcalı, görüşmeleri bizzat yönetiyor.

İsmail Yüksek - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

MARSİLYA VE LYON KIYASIYA YARIŞTA

Marsilya, İsmail Yüksek'in transferi için ilk adımı atan kulüp oldu. Fransız ekibi, milli oyuncuyu renklerine bağlamak için Fenerbahçe ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. Sabah gazetesinin haberine göre, Lyon da transfer yarışına dahil oldu ve 10 milyon euro teklif etti. İsmail Yüksek'in performansından oldukça etkilenen Lyon, transferi bir an önce sonuçlandırmak istiyor.

ACUN ILICALI GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRÜYOR

Fenerbahçe'nin transfer sürecinde önemli bir rol üstlenen Acun Ilıcalı, Marsilya Başkanı Pablo Longoria ile bir araya gelerek transfer detaylarını görüştü. Ilıcalı'nın, bu transferdeki aktif rolü ve Fenerbahçe yönetimiyle olan yakın ilişkisi, İsmail Yüksek'in geleceği konusunda belirleyici olacak gibi görünüyor.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek cezalı duruma düştü- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

SEZON PERFORMANSI VE GÜNCEL PİYASA DEĞERİ

25 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 49 maça çıkarak toplamda 3650 dakika sahada kaldı. Bu süre zarfında 1 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Yüksek, takımın önemli isimlerinden biri haline geldi. Transfermarkt verilerine göre, İsmail Yüksek'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak belirtiliyor. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 2027 yılında sona eriyor.

İSMAİL YÜKSEK KİMDİR?

1999 doğumlu İsmail Yüksek, futbola Bursaspor altyapısında başladı. Yeşil Bursa ve Bursa Yıldırımspor'da amatör olarak forma giydikten sonra, 2018 yılında Gölcükspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Yüksek, o tarihten bu yana Sarı-Lacivertli formayı başarıyla terletiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN