Fenerbahçe 8,5 milyon euroluk bombayı patlattı! Kanarya transferi resmen açıkladı...

Fenerbahçe 8,5 milyon euroluk bombayı patlattı! Kanarya transferi resmen açıkladı...

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, 8.5 milyon euroluk bombayı resmen patlattı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Levent Mercan'ın ardından bir transferi daha tamamladı. Kanarya, 8,5 milyon euroluk bombayı patlatarak taraftarlarını heyecanlandırdı.

Yeni sezonda Mourinho yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına ulaşmayı ve Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, savunma hattına bir takviye daha yaptı.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan sarı-lacivertli ekip, geçen sezon kış transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün bonservisiyle takıma katıldığını açıkladı.

Çağlar’ı 3+1 yıllığına kadrosuna katan Fenerbahçe’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Club Atletico de Madrid kulübüne toplam transfer bedeli olan 8.500.000 Avro 4 sene içerisinde 7 taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır" denildi.

28 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak terlettiği Fenerbahçe forması altında 16 karşılaşmada görev alırken 2 gol 1 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN