Avusturya zaferini getiren Merih Demiral tarihe geçti! 26 yıl sonra ilk kez...

Avusturya zaferini getiren Merih Demiral tarihe geçti! 26 yıl sonra ilk kez...

Avusturya karşılaşmasında zaferi getiren isim olan Merih Demiral, 26 yıl sonra bir ilke imza atarak futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Dün akşam oynanan Avusturya karşılaşmasında zaferi getiren isim olan Merih Demiral, 26 yıl sonra bir ilke imza atarak tarihe geçti. Tecrübeli savunma oyuncusu karşılaşmada gösterdiği performansla maçın oyuncusu seçildi.

İtalyan teknik adam Vincenco Montella yönetiminde Gürcistan ve Çekya'nın ardından Avusturya'yı da mağlup eden A Milli Takım'da tecrübeli savunma oyuncusu Merih Demiral, tarihi bir performansa imza attı.

Avusturya karşılaşmasında oynadığı oyun ve attığı 2 gol ile tarihi zaferi getiren isim olan Merih Demiral, Opta'nın aktardığına göre; Lilian Thuram'dan (vs Hırvatistan; 1998 Dünya Kupası) bu yana büyük turnuvalarda bir eleme maçında iki gol atan ilk savunma oyuncusu olarak tarihe geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN