Vincenco Montella'dan tarihi başarı! Türkiye'nin tarihine geçti: Tekrarlanması zor başarı...

Vincenco Montella'dan tarihi başarı! Türkiye'nin tarihine geçti: Tekrarlanması zor başarı...

A Milli Takım'ın başarılı teknik adamı Montella, dün akşam alınan Avusturya galibiyetiyle tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak tarihe geçti.

A Milli Takım'ın başına geçtiği günden bu yana başarılı sonuçlara imza atan İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, tekrarlanması zor bir başarıya imza atarak Türkiye'nin tarihine geçti.

Almanya'da düzenlenen EURO 2024'te Avusturya'yı Merih Demiral'in golleriyle eleyen Türkiye, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Zorlu rakibini 2-1 ile geçen A Milli Takım, 16 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale ulaştı.

Turnuvada çıktığı 4 maçın 3'ünden zaferle ayrılan Türkiye'de İtalyan teknik adam Montella, tarihi bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz Eylül ayında A Milli Takım'ın başına geçen İtalyan teknik adam, Türkiye'ye bir Avrupa Şampiyonası'nda en fazla galibiyet yaşatan isim olarak Fatih Terim'i geride bıraktı ve tarihe geçti.

Montella yönetimindeki Türkiye, Euro 2024'te Gürcistan ve Çekya'nın ardından Avusturya'yı da mağlup ederek 3 galibiyete ulaştı. Montella, böylece 2008 yılındaki turnuvada iki galibiyet elde eden Fatih Terim'i geride bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN