Fenerbahçe 50 milyon euroluk gol makinesi için harekete geçti! Kanarya bombayı patlatıyor: 65 gol 68 asist...

Fenerbahçe 50 milyon euroluk gol makinesi için harekete geçti! Kanarya bombayı patlatıyor: 65 gol 68 asist...

Jose Mourinho yönetiminde yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, 50 milyon euroluk gol makinesi için düğmeye bastı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için transfer operasyonunu hızlandırdı. Yeni sezonda daha kaliteli bir hücum hattı ile mücadele etmeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gözünü 50 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Jose Mourinho yönetiminde 2013-14 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, taraftarlarını heyecanlandıran bir kadro kurmayı planlıyor. Belçikalı golcü Batshuayi'nin takımdan ayrılmasıyla golcü arayışlarına başlayan sarı-lacivertli ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda özellikle hızlı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe, Fotomaç'ta yer alan alan habere göre; Alman devi Bayern Münih formasını terleten Kingsley Coman'ın peşine düştü.

Kingsley Coman - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Jose Mourinho'nun çok istediği Fransız golcü için sarı-lacivertli ekibin Alman deviyle görüşmelere başladığı öne sürüldü. Kanarya'nın Fransız yıldızın şartları için araştırma yapmaya başladığı ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 50 miyon euro olan Coman, geçtiğimiz sezon görev aldığı 27 karşılaşmada takımına 5 gol 3 asistlik katkı sundu. Fransız yıldız futbol kariyeri boyunca ise toplamda 326 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 65 gol 68 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN