Erdoğan Astana'da: Liderler aile fotoğrafı çektirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü 24’üncü Devlet Başkanları Zirvesi’nin gerçekleştirileceği Bağımsızlık Sarayı’na geldi. Erdoğan’ı Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev karşıladı. İkili daha sonra zirvenin gerçekleşeceği salona geçti. Erdoğan, diğer liderlerle aile fotoğrafı çekimine katıldı. Erdoğan, fotoğrafta Rusya Devlet Başkanı Putin'in yanında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’daki temaslarına devam ediyor.

Erdoğan, başkent Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 24’üncü Devlet Başkanları Zirvesi’nin gerçekleştirileceği Bağımsızlık Sarayı’na geldi.

Erdoğan’ı Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev karşıladı. Tokayev ile basın mensuplarına poz veren Erdoğan, daha sonra zirvenin gerçekleştirileceği salona geçti.

9600517.jpg

Erdoğan ve diğer Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı. Erdoğan fotoğrafta, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yanında yer aldı.

ERDOĞAN LUKAŞENKO İLE GÖRÜŞECEK

Erdoğan, daha sonra genişletilmiş oturuma katılacak. Oturum sonrası Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko ile görüşecek.

Erdoğan zirve öncesinde de Moğolistan Cumhurbaşkanı ve Katar Emiri ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı dün de Putin ile görüşmüş, Ukrayna Savaşı ve Suriye gerilimi dahil pek çok konu ele alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN