Halil Aydoğdu İYİ Parti'den istifa etti: Üst üste yapılan hatalar sonucu...

Halil Aydoğdu İYİ Parti'den istifa etti: Üst üste yapılan hatalar sonucu...

İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan Halil Aydoğdu partisinden istifa etti. Aydoğdu, "Kurulduğu günden itibaren, Milletimize büyük umut olan partimizde üst üste yapılan hatalar sonucunda arzu edilen neticeye ulaşılamadı." dedi.

İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan Halil Aydoğdu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden istifasına ilişkin açıklama yapan Aydoğdu, şu ifadeleri kullandı:

"Kurulduğu günden itibaren, Milletimize büyük umut olan partimizde üst üste yapılan hatalar sonucunda arzu edilen neticeye ulaşılamadı. Bu süreçte birlikte yol yürüdüğümüz, bizimle birlikte olmaktan çekinmeyen cesur yürekli dava arkadaşlarıma, bizlere destek olan seçmenlerimize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum"

9599639.jpg

Halil Aydoğdu, Bilecik'in Söğüt ilçesinde MHP'den belediye başkanı olduğu 2017 yılında partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçmişti. Aydoğdu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti'den Söğüt Belediye Başkan Adayı olmuş ve seçimi kaybetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN