Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Mourinho 20 milyon euroluk yıldızın aklını çeldi. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Mourinho 20 milyon euroluk yıldızın aklını çeldi. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatlarıyla transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertlilerde sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu haberler stada akın edecek. Fenerbahçe'den Galatasaray' yılın transfer çalımı! Mourinho 20 milyon euroluk yıldızın aklını çeldi. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdan birçok futbolcunun gönderilmesi beklenirken takviyelerin yapılması bekleniyor. Gelen son dakika bilgisi ise sarı-lacivertli taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Galatasaray' yılın transfer çalımı! Mourinho 20 milyon euroluk yıldızın aklını çeldi. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Jose Mourinho'nun talimatlarıyla transfer yapmak isteyen sarı-lacivertli yönetimden yılın bomba transfer haberi geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu Aston Villa'da kiralık olarak geçiren ancak opsiyonlu satın alma bedeli ödenmediği için Galatasaray’a takıma dönen Nicolo Zaniolo ilgilenmeye başladı.

yeni-proje-2024-06-30t124016-426.jpg

MOURINHO 20 MİLYON EUROLUK YILDIZIN AKLINI ÇELDİ! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Türkiye kalmak istemediğini ve İtalya’ya geri dönmek istediğini açıklayan Zaniolo, Instagram hesabından Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını kaldırdı. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'yu takip etmeye başladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise Zaniolo'nun bu davranışlarının menajerlerin etkisi altında olduğunu belirtti.

yeni-proje-2024-06-30t124122-256.jpg

Özbek, transfer konusunda net konuşarak, "Kimse bizi pazarlık masasında köşeye sıkıştıramaz. 20 milyon Euro'nun altında bir teklif kabul etmeyeceğiz. Bu rakamı veren olmazsa, Zaniolo sözleşmesi gereği takımda kalmaya devam edecek" ifadelerini kullandı. 24 yaşındaki İtalyan futbolcu, yıllık 2.75 milyon Euro kazanmakta ve Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunmakta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN