Kilosu 3 bin TL! Ormanda 5 kilo bulunca sevinçten oynadılar: Resmen küçük servet

Kilosu 3 bin TL! Ormanda 5 kilo bulunca sevinçten oynadılar: Resmen küçük servet

Kilosu 3 bin TL'den satılıyor! Ormanda tam 5 kilo buldular: Sevinçten oynadılar! Resmen küçük servet! 3 arkadaşın mutluluğu kameralara böyle yansıdı...

Bolu'da ikamet eden Onur Karakaş, Burdur'un Aziziye köyünde kardeşi ve arkadaşıyla birlikte gittiği ormanda değerli bir keşif yaptı.

MANTARIN KİLOSU 3 BİN LİRADAN SATILIYOR

kuzu-gobegi-mantari.webp

Onur Karakaş, kardeşi İzzet Karakaş ve arkadaşı İbrahim Uçar ile birlikte Burdur’un Aziziye köyünde bulunan ormanlık alanda mantar aramaya çıktılar. Ormanda sedir ve ladin ağaçlarının dibinde çok sayıda kuzu göbeği mantarı buldular. Üç kafadar, ormanda bu değerli mantardan 5 kilo topladılar ve bu sevinçlerini zeybek oynayarak kutladılar. Eğlenceli anlarını sosyal medyada paylaşan arkadaşların videosu, 2 gün içinde 1 milyon izlenmeye ulaştı.

ZEYBEK OYNAYARAK KUTLADILAR

kuzu-gobegi-mantari-1.webp​​​​​​​

Onur Karakaş, yaşadıkları bu heyecanlı anları şu sözlerle anlattı: "Biz o an kuzu göbeği mantarı bulduk. İki kardeş bir de arkadaş olarak oynadık. Dağda zeybek oynayalım dedik. Oynadık ve videoyu sosyal medyada paylaştık. 1 milyon görüntüleme aldık videodan. Hoşumuza gitti. Allah izin verirse yakında bir tane daha çekmeyi düşünüyoruz."

DEĞERLİ KUZU GÖBEĞİ MANTARININ FİYATI

Onur Karakaş, kuzu göbeği mantarının değerine de dikkat çekerek şunları söyledi: "Türkiye fiyatında yaşının kilosu 500 TL, kurusunun da 3 bin TL olduğu söyleniyor. 2 günde 5 kilo topladık. Bir de aynı zamanda yurt dışında bunun gramajı daha pahalıymış. Biz bunu yiyoruz. Bu derde deva olan bir şey. Çam ormanının bulunduğu her yerde olur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN