Ankaralılar yazın her gün buraya gidecek! O ilçede açıldı: Mansur Yavaş, atıl araziyi cennete dönüştürdü

Ankaralılar yazın her gün buraya gidecek! O ilçede açıldı: Mansur Yavaş, atıl araziyi cennete dönüştürdü

Ankara'nın yeni gözdesi olacak yaz boyunca gelen gidenin haddi hesabı olmayacak. Atıl olarak bekleyen o alana belediye eli dokundu büyük bir cennete dönüştü. Yenilenen tesisin açılışı ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte yapıldı. İşte Ankara'nın yeni gözde mekanı…

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan ve atıl vaziyette bekleyen Kalaba Aqua Parkı, sil baştan yenilendi. Parkın açılışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan önderliğinde yapıldı. Çocukların Yaz Boyu yüzerek eğleneceği bu alanda renkli görüntülerde kameralara yansıdı. İşte Ankara'nın yeni gözde mekanı…

ANKARALININ YENİ GÖZDE MEKANI

Doğumdan ölüme kadar olan süreçte insan hayatında önemi bir yere sahip olan belediyeleri işaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çocukların ve gençlerin vakit geçireceği yerlerin oldukça önemli olduğunu vurguladı. Proje adı altında çoğunlukla çöp projelerinin yapıldığına değinen Mansur Yavaş, proje yapıldı diyerek halkın temiz parasının boş projeleri aktarılmasına tepki gösterdi. Temel ihtiyaçların karşılığını bilmesi durumunda belediyelerin büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Yavaş, bunlardan birinin de vatandaşların evlerine yakın alanlarda spor yapabilmesi olduğunu vurguladı. Mansur Yavaş, açılışta şu açıklamalarda bulundu:

Kalaba Aqua Park hizmete açıldı - GazeteKalem

“Kadınların, gençlerin, ailelerin çocuklarıyla birlikte oturup vakit geçirebileceği, huzur bulacağı ve çocukların da bu vesileyle kendilerini eğitirken hem de kötü alışkanlıklardan kurtulacağı meşgale alanları kazandırmak çok önemlidir. İşte burada da yıllar önce yapılmasına rağmen atıl bir halde bırakılmış bu tesis bugün tekrar hayata geçiriliyor. İnşallah Mesut Başkanımla el ele vererek Keçiören’i çok daha huzurlu, yaşanabilir bir hale getirmek boynumuzun borcudur. Çünkü en iyi belediyecilik, kendi görev alanında yaşayan herkesin keyifli zaman geçirmesini, orada yaşamaktan mutlu olmasını sağlamaktır. Ve bugün bir adım atıldı. Gerçekten güzel bir tesis olmuş. Keçiörenlilere, ailelere, gençlere ve çocuklara hayırlı olsun, nice açılışlara diyorum Mesut Başkanım.”

KALABA AQUA PARK | Keçiören Beledyesi

ATIL GÖRÜNTÜDEN TATİL CENNETİ

Çocukların ve gençlerin aktif olarak kullanması gereken ancak Atıl vaziyette bulunan tesisin ayağa kaldırıldığını belirten Mesut Özarslan, açılışı hep birlikte yaptıklarını belirterek halka söz verdiklerini vurguladı. Hizmetkar olmaya geldiklerini söyleyen Özarslan, “Bugün de nasip oldu ve ilk açılışımızı belediyeciliğini rol model aldığımız Sayın Mansur Yavaş Başkanımızla birlikte yapıyoruz. Halkımızın içinde olarak, gençlerimiz ve çocuklarımıza daha ehemmiyet vererek yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

KALABA AQUA PARK | Keçiören Beledyesi

Çocukların ve gençlerin Türk milletinin geleceği ve teminatı olduğunu ifade eden Özarslan, sırasıyla kadınların, yaşlıların, emeklilerin, kimsesizlerin, engellilerin ve halkın tüm kesimlerine ilişkin projelerin devam edeceğini söyledi. Türkiye'de model oluşturacaklarının altını çizen Mesut Özarslan, baştan sona yenilenen tesisin Keçiören'de tüm vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN