Galatasaray 52 milyon euroluk bombayı patlatıyor! 188 gol 82 asist...

Galatasaray 52 milyon euroluk bombayı patlatıyor! 188 gol 82 asist...

Osimhen'i kadrosuna katarak yaz transfer sezonuna damga vuran Galatasaray, asıl bombayı kış transfer döneminde patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 52 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Bu akşam Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Letonya ekibi Rigas Skola'nın konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 52 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Yaz transfer döneminde Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Galatasaray, asıl bombayı kış transfer döneminde patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, Hakim Ziyech'in olası vedasını düşünerek Roma forması giyen Paulo Dybala'yı gündemine aldı. Okan Buruk'un, Arjantinli yıldızı kanat pozisyonunda görev vermeyi hedeflediği ileri sürüldü.

30 yaşındaki yıldız oyuncunun ise uzun süreli bir kontrat teklifi gelmesi halinde kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Roma forması altında 6 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

Paulo Dybala - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Arjantinli golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 52,90 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız golcü futbol kariyeri boyunca ise toplamda 509 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 188 gol 82 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN