Öğrenciler 4 Ekim’de sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

Öğrenciler 4 Ekim’de sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü nedeni ile öğrenciler Bozüyük Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

Bozüyük Özel Sınav Koleji, Şekerlik Anaokulu ve Saffet Şeker Ortaokulu öğretmenleri eşliğinde geldikleri barınakta kendilerine Bozüyük Belediyesi Veteriner Hekimi Arzu Çetin Şensoy eşlik ederek barınak hakkında bilgi verdi. Ardından sokakta bulunarak, tedavi edilen ve çeşitli aşıları yapılan sokak hayvanlarının bulunduğu barınağı ziyaret eden öğrenciler, barınakta bulunan köpekler ile yakından ilgilendiler. Veteriner hekime sormak istedikleri ve merak ettikleri soruları yönelten öğrenciler köpekleri sevdiler, kalp atışlarını dinlediler. Ziyaretlerde ayrıca öğrencilere Bozüyük Belediyesi tarafından kek ve meyve suyu ikramı yapılarak broşür dağıtıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN