İstanbullular girmeye korkuyordu! İBB orayı baştan aşağı yeniledi: Yerli yabancı herkes şimdi güvenle gezebilir

İstanbullular girmeye korkuyordu! İBB orayı baştan aşağı yeniledi: Yerli yabancı herkes şimdi güvenle gezebilir

Burası İstanbulluların girmeye bile korktuğu bir yerken, İBB orayı baştan aşağı yeniledi. Kentin en işlek noktalarından olan ancak bakımsızlık ve ihmallerden dolayı neredeyse kullanılamaz duruma gelen o yer adeta baştan yaratıldı. Hem vatandaşlar hem esnaf için daha iyi hale getirilen o yeri yerli yabancı herkes şimdi güvenle gezebilir…

ESMAGÜL KOÇAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaköy'de uzun zamandır bakımsız kalan alt geçidi yenileyerek bölgeye değer katmaya devam ediyor. Bu yenileme çalışması, İstanbulluların güvenli ve temiz bir geçiş sağlaması için büyük bir adım.

UZUN SÜRELİ BAKIM İHTİYACI

Karaköy'deki alt geçit, yıllarca süren ihmal nedeniyle pis koku ve kir ile doluydu. Ziyaretçiler için geçişin zorlaştığı bu alan, artık eski görünümünden uzaklaşarak yenilenmiş bir hale geldi. İBB'nin yürüttüğü bu çalışma, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede hareket etmelerini sağlayacak.

ibb-karakoy-alt-gecidini-yeniledi-1.jpg

İBB VE CİF İŞBİRLİĞİNDE YENİLENDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cif sponsorluğunda bu projeyi hayata geçirdi. Yenileme çalışmaları sırasında, ışıklandırma sistemleri ve temizlik malzemeleri ile alt geçidin hem görünümü hem de kullanım kolaylığı artırıldı. Böylece, İstanbulluların geçmekten korktuğu bu alan artık daha aydınlık ve davetkar hale geldi.

ibb-karakoy-alt-gecidini-yeniledi-2.jpg

Yenilenen Karaköy alt geçidi, hem görsel açıdan hem de hijyen koşulları bakımından büyük bir iyileşme sağladı. İstanbullular, artık bu alandan geçerken daha güvende hissedecek ve temiz bir ortamda hareket edebilecekler. İBB'nin bu yenileme çalışması, İstanbul’un modernleşme sürecine önemli bir katkı sağlıyor.

İBB'nin Karaköy alt geçidini yenilemesi, bölgedeki yaşam kalitesini artırırken, aynı zamanda şehirdeki diğer alt geçitler için de bir örnek teşkil ediyor. İstanbullular, yenilenen bu alan sayesinde daha sağlıklı ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN