Trabzonspor'dan Fransız orta sahaya kanca! Abdullah Avcı 23 yaşındaki 1.87'lik genç yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'dan Fransız orta sahaya kanca! Abdullah Avcı 23 yaşındaki 1.87'lik genç yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları üzerine transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, orta sahayı güçlendirmek için harekete geçti. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor'dan Fransız orta sahaya kanca! Abdullah Avcı 23 yaşındaki 1.87'lik genç yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Ek takviyeler yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavililerde transfer haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Trabzonspor'dan Fransız orta sahaya kanca! Abdullah Avcı 23 yaşındaki 1.87'lik genç yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

TRABZONSPOR'DAN FRANSIZ ORTA SAHAYA KANCA

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, orta saha için dinamik bir yıldız ararken gelen son dakika transfer haberi bordo-mavili taraftarları heyecana boğdu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, 23 yaşındaki Tim Jabol-Folcarelli için harekete geçti. Daha önce Fransa 2. Ligi'nde Angers takımından aldığı Mendy'den son derece memnun olan bordo-mavililer, yine aynı ligde Ajaccio forması giyen 23 yaşındaki orta sahayı istiyor.

yeni-proje-2024-07-03t111953-030.jpg

ABDULLAH AVCI 23 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Merkez orta saha, defansif orta saha ve stoper bölgelerinde görev yapabilen 1.87 boyundaki futbolcu, Ajaccio ile 33 maça çıktı, 3 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. Sözleşmesi 2026'da bitecek olan futbolcu bu kez alınabilir. Tim Jabol-Folcarelli, Avrupa'nın birçok kulübünün izlediği bir isim.

yeni-proje-2024-07-03t112005-424.jpg

23 yaşındaki oyuncu, tıpkı Batista Mendy gibi uzun bir oyuncu. 1.87'lik boyuyla dikkat çekiyor. Mendy'ye göre daha hızlı ve driplingi seviyor. Böylece takımı hücuma taşıyabiliyor. Aynı zamanda pas ön görüsü de yüksek. Piyasa değeri 2 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN