Friends'in yıldızı Matthew Perry'nin serveti açıklandı

Friends'in yıldızı Matthew Perry'nin serveti açıklandı

"Friends" dizisinin ikonik karakteri Chandler Bing'i canlandıran Matthew Perry'nin 28 Ekim 2023'te evinin jakuzisinde ölü bulunmasının ardından son mahkeme belgelerine göre serveti 1,5 milyon dolar olarak açıklandı. Açıklanan miktar Perry'nin tahmin edilen servetinin çok altında görünse de, asıl servetinin 120 milyon doların üzerinde değeri olan bir vakfın parçası olduğu ortaya çıktı.

"Friends" dizisinin ikonik karakterlerinden Chandler Bing'i canlandıran Matthew Perry'nin 28 Ekim 2023 tarihinde Kaliforniya'daki evinin jakuzisinde ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Son mahkeme belgelerine göre Perry'nin serveti 1,5 milyon dolar olarak açıklandı. Bu rakam ilk bakışta Perry'nin tahmin edilen servetinin çok altında görünse de, asıl servetinin 120 milyon doların üzerinde değeri olan bir vakfın parçası olduğu ortaya çıktı.

Perry'nin Kaliforniya'da hiçbir gayrimenkulünün olmadığı ve son anlarını geçirdiği 6 milyon dolarlık Pacific Palisades'teki evinin ise vasisi Lisa Fersuon'a ait olduğu belirtildi.

Perry'nin ölümüyle ilgili soruşturmada ise kesin bir ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Otopsi sonuçlarının ve toksikoloji testlerinin ardından Perry'nin ölümüne neyin sebep olduğu netlik kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN