Kadıköy'de rehine krizi! Kuruyemişçiyi rehin aldı, kırık cam parçasını boğazına dayadı

Kadıköy'de elindeki kırık cam parçasıyla kuruyemiş dükkanına giren bir şüpheli, dükkan sahibini rehin aldı. Boğazını kesmek isteyen vatandaşı özel harekat polisi gözaltına aldı.

Feci olay, Kadıköy Kurbağalıdere Caddesi'nde bulunan bir kuruyemiş dükkanında meydana geldi. Şüpheli genç, elindeki cam parçasıyla kuruyemiş dükkanına girerek dükkan sahibi İsmail Danacı'yı rehin aldı.

saaaa.jpg

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ GÖNDERİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve özel harekat ekipleri gönderildi. Polis ekipleri rehin alınan dükkan sahibi İsmail Danacı'yı kurtardı.

BOĞAZINI KESMEK İSTEDİ

Teslim olmak istemeyen şüpheli daha sonra elindeki kırık cam parçasını boğazına götürerek kendini kesmek istedi. İkna olmayan şahsı özel harekat polisi dükkana girerek gözaltına aldı. Şüphelinin psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN