Porsuk'ta ölü bulunan profesörün ön otopsi raporunda 'beş kişi' detayı: Kayıp profesör Bekir Karasu boğularak ölmüş

Porsuk'ta ölü bulunan profesörün ön otopsi raporunda 'beş kişi' detayı: Kayıp profesör Bekir Karasu boğularak ölmüş

Eskişehir'de kayıp ihbarında bulunulan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cansız bedeni, Porsuk Çayı'nda elleri arkadan bağlı şekilde bulunmuştu. Karasu'nun olay günü bir kafileyle geziye çıktığı ve aracına beş kişiyi aldığı belirlendi. Ön otopsi raporuna göre, Karasu boğularak öldürüldü. 5 şüpheliyi gözaltına alırken 2 zanlıyı aramaya devam ediyor.

Eskişehir'de beş gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde (ESTÜ) görevli öğretim üyesi Prof. Dr. Bekir Karasu'nun (59) cesedi, Porsuk Çayı'nda elleri iple bağlı halde bulundu. Olayın aydınlatılması için sürdürülen soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

BEŞ KİŞİYİ ARACINA ALMIŞ

Prof. Dr. Bekir Karasu’nun kaybolması üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, kapsamlı bir araştırma başlattı. Güvenlik kameraları tek tek incelenirken, Karasu'nun cep telefonu sinyalleri de takip edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, Karasu'nun kaybolmadan önce aracına beş kişiyi aldığı tespit edildi. Karasu’nun, kaybolduğu gün bir kafile ile geziye çıktığı anlaşıldı.

Profesör Bekir Karasu'nun ölümündeki sır perdesi aralandı | Güvenlik kameraları incelendi, ön otopsi raporu çıktı - 1Prof. Dr. Bekir Karasu

GRUP TARAFINDAN GASP İDDİASI

Olayın daha da derinleştirilmesiyle birlikte, Karasu'nun kendisiyle başlangıçta arkadaşlık bağı kuran bir grup tarafından gasp edildiği belirlendi. Saatlerce izlenen güvenlik kamerası görüntülerinde, Karasu’nun yanında beş şüphelinin bulunduğu ve aynı araca bindikleri görüldü. Karasu’ya ait aracın da terk edilmiş halde bulunması, gasp iddialarını kuvvetlendirdi.

Profesör Bekir Karasu'nun ölümündeki sır perdesi aralandı | Güvenlik kameraları incelendi, ön otopsi raporu çıktı - 3

POLİS BEŞ ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI: İKİ KİŞİ ARANIYOR

Soruşturma kapsamında, yedi şüpheli tespit edildi ve bunlardan beşi gözaltına alındı. Polis, kayıp iki zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Profesör Bekir Karasu'nun ölümündeki sır perdesi aralandı | Güvenlik kameraları incelendi, ön otopsi raporu çıktı - 5

ÖN OTOPSİ SONUCU: BOĞULARAK ÖLMÜŞ

Yapılan ön otopside, Prof. Dr. Bekir Karasu'nun boğularak öldürüldüğü belirlendi. Ancak kesin ölüm nedeni, ayrıntılı otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN