Feci kaza! 3 ölü, 1 yaralı

Trafik kazaları can almaya devam ediyor. Edirne'de trafikte ilerleyen kamyonet buğday yüklü traktör römorkuna çarptı. Feci kazada kamyonetteki 3 kişi hayatını kaybetti, traktör sürücüsü yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Feci kaza Edirne Keşan'da meydana geldi. Gelibolu'dan Keşan'a giden Mustafa Karayiğit yönetimindeki kamyonet, Destek Kıtaları Kavşağı yakınlarında önünde giden S.K. (68) yönetimindeki traktöre takılı buğday yüklü römorka çarptı.

666666.jpg

3 ÖLÜ!

Kazada kamyonet sürücüsü Mustafa Karayiğit ile yanında yolcu olarak bulunan bir kişinin hayatını kaybetti. Kaza yerinde yapılan incelemenin devamında, kamyonetin kapalı kasasında bulunan bir kişinin daha cansız bedeni bulundu. Yaralanan traktör sürücüsü ise kaza yerine çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

333333.jpg

Kazada hayatlarını kaybeden Mustafa Karayiğit, Beytullah Karayiğit ve Emir Karayiğit'in cenazeleri, Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN