Ayşe Ateş duruşmada yaşananlara dikkat çekti: Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız

Ayşe Ateş duruşmada yaşananlara dikkat çekti: Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız

Ayşe Ateş, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ikinci gününde duruşmada yaşananlara dikkat çekerek "Bilsinler ki kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız! Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız, beklesinler!" dedi.

30 Aralık 2022'de Ankara'da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in suikast sonucu öldürülmesiyle ilgili açılan davanın ikinci duruşması bugün başladı. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşmada yaşananlarla ilgili paylaşım yaptı. Ateş, paylaşımında "Bilsinler ki kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız! Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız, beklesinler!" dedi.

Sanık avukat Serdar Öktem'in, "Durdu Özer ve Durmuş Ali Kaya’nın manipülasyonuyla tutuklandım" dediği haberi alıntılayan Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız!"

Tutukluların 19 ay sonra aklına gelen hikâyelerle, gaipten duydukları seslerle soruşturmanın seyrinin değiştirilmeye çalışıldığını ve bu yolla, soruşturmanın derinleşmesini sağlayan emniyetin, adaletin şerefli mensuplarının boynuna takılmak için urgan hazırlandığını, darağacının çoktan kurulduğunu endişe içinde müşahede ediyoruz.

Bilsinler ki kurdukları darağacını un ufak ederiz, o urganı dişlerimizle parçalarız!

Bu kumpas tiyatrosunu başlarına yıkacağız, beklesinler!

Ne devletten büyükler ne milletten ne de adaletten!

Öğrenecekler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN