Otoyola uçak düştü! Otoyol çift yönlü trafiğe kapatıldı

Filmleri aratmayacak olay yaşandı! Yüksek gerilim hattına çarpan küçük uçak otoyla düştü! Ekipler hızla bölgeye sevk edildi. Uçakta bulunanlar hayatını kaybetti...

Fransa’nın başkenti Paris’in doğusundaki Seine-et-Marne bölgesinde yerel saatle 16.00 sıralarında küçük bir uçak A4 otoyoluna düştü. Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, otoyol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yapan uçağın Lognes Havaalanı’ndan kalkış yaptığı ve içinde bulunan üç kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yetkililer, uçağın yüksek gerilim hattına çarpması sonucu düştüğünü belirtirken, kazadan araçların etkilenmediğini açıkladı.

Meaux Savcılığı, kazanın nedenlerini belirlemek amacıyla bir soruşturma başlatıldığını duyurdu. Adli soruşturma hava taşımacılığı jandarması tarafından yürütülürken, Sivil Havacılık Güvenliği Soruşturma ve Analiz Bürosu (BEA) ise idari bir soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN