Yerli ve milli oyun Steam'de dev indirime girdi: İncelemelerde "Son derece olumlu"

Yerli ve milli oyun Steam'de dev indirime girdi: İncelemelerde "Son derece olumlu"

Steam yaz indirimleri kapsamında birçok oyun indirime girdi! Türk oyun stüdyosu Phew Phew Games tarafından geliştirilen Anomaly Agent oyunu da dev indirim kampanyasında! İnceleme yorumları ise "Son derece olumlu" Yüzde 40'a varan indirim...

TUNACAN ATALAY

Steam platformu, yaz aylarına özel büyük indirim kampanyalarına devam ediyor. Türk oyun stüdyosu Phew Phew Games tarafından geliştirilen ve son derece olumlu incelemeler alan Anomaly Agent oyunu da bu kampanyada yerini aldı. Oyunseverler, normalde 4,99 dolar (163,36 TL) olan Anomaly Agent'i Steam Yaz İndirimi kapsamında %40 indirimle 2,99 (97,89 TL) dolara satın alabilecekler.

ANOMALY AGENT NASIL BİR OYUN?

resim-2024-06-29-015201261.png

Anomaly Agent, YouTube Türkiye'nin oyun dünyasındaki sevilen ismi Enis Kirazoğlu'nun kendi stüdyosu tarafından geliştirilen bir yapımdır. Kirazoğlu, oyunseverlerle bu yeni macerada buluşmanın heyecanını paylaşırken, oyunun Steam platformundaki indirim fırsatını da takipçileriyle paylaştı.

Gizem dolu bir cyberpunk dünyasında geçen yeni bir aksiyon-platform oyunu olan Anomaly Agent, oyuncuları synthwave müzikler eşliğinde bir maceraya davet ediyor. Oyunda, oyuncular bir anomali olaylarını çözen özel bir ajansın bir parçası olarak yer alacaklar. Zamanın büküldüğü bu macerada, seçimlerin hikâyeye doğrudan etki ettiği ve akrobatik hareketlerle dolu bir deneyim sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN