Otel kapısını kırarak lobiye giren adama ABD'li polisten "hak etti" dedirten müdahale!

Sosyal medyada paylaşılan videoda iddialara göre ABD'de bulunan "Marriott Hotel" zincirinin bir otelinde, bir vatandaş kapıları tekmeleyerek lobiye girdi ve olay çıkardı. Oldukça büyük ve uzun boylu olan o adamı ise neredeyse onun yarısı kadar büyüklükte bir polis memuru "hak etmişti" dedirten cinste etkisiz hale getirdi. O anlar kameralara böyle yansıdı.

ABD'de "Marriott Hotel" zincirinin bir otelinde yaşandığı iddia edilen olayda bir vatandaş sebebi henüz belirlenemeyen nedenlerden ötürü bir otelin cam kapısını kırarak lobiye girdi ve olay çıkardı. Huzursuzluk çıkaran adama ilk başta nazik bir şekilde müdahalede bulunmaya çalışan polis, adam geri atmayınca güç kullanmak zorunda kaldı.

Sosyal medyada en çok dikkat çeken noktalardan biri ise huzursuzluk çıkaran bu "dev" adama haddini bildiren polisin anca onun yarısı kadar büyüklükte olması oldu. Geri adım atmamak konusunda ısrarlı olan şahsa önce yumruk atan polis daha sonrasında da kendisini bir çırpıda yere serdi. Yere yatana kadar inat eden adam ise kendisini yerde bulduktan sonra bir anda yumuşadı ve polisin talimatlarına uydu.

Olay sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN