O ilimizde yollar beyaza büründü! Yaz mevsiminin ortasında kışı yaşadı

O ilimizde yollar beyaza büründü! Yaz mevsiminin ortasında kışı yaşadı

Meteorolojinin uyarılarının ardından o ilimizde dolu yağışı etkili oldu. Dolu yolların beyaza bürünmesine neden oldu. O ilimiz yaz mevsiminin ortasında kışı yaşadı...

Yaz mevsiminde değilmişiz gibi o ilimizde dolu yağışı meydana geldi. Dolu yağışının ardından yollar beyaza büründü.

Meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu Erzincan'ın kuzey ilçelerinde etkili olan dolu yağışı, bölgeyi olumsuz etkiledi. Lokal olarak yağan dolu, bazı güzergahlarda fındık büyüklüğünde olup yolları beyaza bürüdü.

EKİLİ ALANLAR VE MEYVE BAHÇELERİ ZARAR GÖRDÜ

Dolu yağışı, ekili arazilerde ve meyve bahçelerinde ciddi zarara yol açtı. Yağışın etkisiyle derelerden küçük çaplı sel akıntıları geldi, bu da tarım alanlarına ek zararlar verdi..

ERZİNCAN MERKEZİNDE FIRTINA HASARA NEDEN OLDU

Erzincan kent merkezinde de fırtına etkili oldu ve bazı binaların çatılarını uçurdu. Fırtına, ağaçların dallarını kırarak zarar verdi. Özellikle 13 Şubat Caddesi üzerinde bir ağacın dallarının kırılması, yol kenarında park halinde bulunan iki araçta ufak çapta hasar oluşturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN