'Üstüme toz geliyor' kavgası kamerada

'Üstüme toz geliyor' kavgası kamerada

İstanbul Kağıthane'de çöp süpürme konusunda çıkan anlaşmazlık büyüdü. Emekli temizlik görevlisi Hüseyin Katırcı, komşusu Mikail F. ve babası Hacı Osman F. tarafından sokak ortasında darp edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından polis ekipleri baba ve oğlu gözaltına aldı.

İstanbul'un Kağıthane Şirintepe Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü öğle saatlerinde çıkan bir tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Emekli temizlik görevlisi Hüseyin Katırcı (56), evinin önünü süpürdüğü sırada karşı binanın sakinleri Mikail F. ve babası Hacı Osman F. ile çöp süpürme konusunda anlaşmazlık yaşadı.

yeni-proje-3.jpg

İddialara göre, Mikail F. çöplerin süpürülmesi sırasında oluşan tozdan rahatsızlık duyarak tepki gösterdi. Tartışma kısa sürede büyüyüp fiziksel bir kavgaya dönüştü. Mikail F., Hüseyin Katırcı'ya yönelerek küfürler savurdu ve yumruk attı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar araya girerek tarafları ayırdılar.

yeni-proje-1-001.jpg

Ancak olay burada bitmedi. Hüseyin Katırcı'nın oğlu Ali Katırcı'nın da olaya müdahil olmasıyla Mikail F. ve babası Hacı Osman F. tekrar sokak ortasında karşılaştı. Bu kez Mikail F., tişörtünü çıkarıp Ali Katırcı'ya saldırdı. Güvenlik kameraları tarafından dehşet anları anbean kayıt altına alındı.

yeni-proje-2.jpg

Polisin ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle birlikte Hüseyin Katırcı hastaneye kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirildi ve darp raporu aldı. Olayla ilgili olarak Hacı Osman F. ve Mikail F. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN