Ankaralı belediyeden ücretsiz hizmet! Mesai önce ihtiyaç sahipleri ardından öğrenci ve çalışanlar için başlıyor

Ankaralı belediyeden ücretsiz hizmet! Mesai önce ihtiyaç sahipleri ardından öğrenci ve çalışanlar için başlıyor

Ankaralı belediye vatandaşa sunduğu ücretsiz hizmetle gönülleri fethediyor. Önce ihtiyaç sahipleri için başlayan mesai, ardından öğrenci ve işe gidenler için devam ediyor. İşte, Ankaralı belediyenin ücretsiz hizmeti…

Ankara’da Sincan Belediyesi’ne ait aşevinde pişirilen yemekler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince 1150 ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırılıyor.

Belediye ihtiyaç sahiplerine yaptığı yemek yardımına hız kesmeden devam ederken, kazanlar da her gün ihtiyaç sahipleri için kaynıyor. Yemek yapamayan engelli, yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşlar belediye sayesinde günlük sıcak yemeğe ulaşıyor.

sincan-belediyesi-asevi-hizmeti-1.jpg

Yemekler tamamen hijyenik ortamda hazırlanırken, tek kullanımlık tabaklarla titizlikle paketleniyor. Günde 2 öğün olarak hazırlanan yemekler, Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü personellerince, ihtiyaç sahiplerinin kapısına kadar gidiyor.

sincan-belediyesi-asevi-hizmeti-2.jpg

HER SABAH DAĞITIM DEVAM EDİYOR

Sincan Belediyesi, sabahın erken saatlerinde iş ve okula gitmek için yola koyulan vatandaşları da unutmayarak 07:00-08:30 saatleri arasında Sincan Tren Garı, Sincan Belediyesi Yenikent Ek Hizmet Binası Önü, Sincan Devlet Hastanesi önü, Mareşal Çakmak Mahallesi Bülbül Caddesi ve Dr. Nafiz Körez 12. Cadde Semt Polikliniği önü noktalarında çorba dağıtıyor.

sincan-belediyesi-asevi-hizmeti.jpg

Ayrıca Merkez Millet Kıraathanesi, Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi, Yavuz Sultan Selim Millet Kıraathanesi, Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesi, Fatih Millet Kıraathanesi, Mustafa Kemal Millet Kıraathanesi, Akşemsettin Millet Kıraathanesi ve Hürriyet Millet Kıraathanesinde 700’ü aşkın öğrenciye de çorba ikram ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN