Makinist treni durdurup milli takımın coşkusuna katıldı

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı büyük sevinç yaşattı. Marmaray makinisti ise Bakırköy'de zafer coşkusuna dahil olmak için treni durdurup destek verdi. O anlar kameraya yansıdı.

A Milli Futbol Takımı, dün akşam Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu'nda Avusturya ile karşılaştı. Karşılaşmada Avusturya’yı 2-1 mağlup eden Milli Takım, bu sonuçla çeyrek finale yükseldi. Galibiyetin ardından ülke genelinde büyük sevinç yaşandı.

355465.jpg

MARMARAY MAKİNİSTİNDEN TARAFTARA SÜRPRİZ

Karşılaşmanın oynandığı anlarda, Bakırköy Sanatçılar Parkı'nda kurulan dev ekranda maçı izleyen taraftarları gören Marmaray makinisti, treni durdurdu.

9592376.jpg

Taraftarlarla birlikte bir süre maçı izleyen makinist, daha sonra vatandaşlara korna çalarak seferine devam etti. Bu ilginç anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

9592377.jpg

Coşkulu anlar, vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN