Youtube'dan hiç çıkmayacaksınız: Tüm cihazlarda kullanıma açıldı! Öyle bir özellik geldi ki saatleriniz burada geçecek

Youtube'dan hiç çıkmayacaksınız: Tüm cihazlarda kullanıma açıldı! Öyle bir özellik geldi ki saatleriniz burada geçecek

Alanında neredeyse tekel durumunda olan Youtube, yepyeni bir özelliği devreye aldı. Bir süredir test edilen özellik, tüm cihazlarda kullanılabilir hale geldi. İşte detaylar...

Video paylaşım sitesi Youtube, geçtiğimiz yıl başlattığı ve Premium abonelerine açık olan mini oyunların oynanabildiği 'Playables' hizmetini bütün kullanıcılara açtı. Artık Youtube'da web sitesi, Android veya iOS uygulaması üzerinden oyun oynamak mümkün.

75'TEN FAZLA OYUN YER ALIYOR

Youtube'un kütüphanesinde, satranç ve bulmaca oyunlarından Angry Birds Showdown, Trivia Crack ve Cut the Rope gibi popüler gündelik mobil oyunlara kadar 75'ten fazla oyun bulunuyor. Oyunlara erişmek için Keşfet menüsünden Playables seçeneğine tıklamak yeterli. Henüz Türkiye'de kullanıma sunulmayan hizmet, yakında zamanda aşama aşama devreye girecek.

youtube-oyun-playables.jpg

KULLANICILAR EĞLENCELİ ZAMAN GEÇİRECEK

Donanımhaber'de yer alan habere göre, son zamanlarda teknoloji şirketleri, kullanıcıları cezbetmek ve platformda tutmak içim gündelik oyunlar sunmaya başladı. Daha önce Netflix, LinkedIn ve New York Times benzer oyun hizmetlerini kullanıcılara sunmuştu. Youtube da aynı yola girerek, kullanıcılarına eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayacak oyun hizmetini devreye aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN