Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer operasyonunu sürdüren bordo-mavili ekip, deneyimli teknik adamın vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram ,Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Tivibu Spor'dan Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, milli eldiveni Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili ekibin tecrübeli file bekçisinin Suudi Arabistan'a transfer olacağını öne süren Konuksever açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Uğurcan Çakır'ın Arabistan'a gideceğini düşünüyorum. Kendisine çok ciddi bir teklif var. Trabzonspor'un da Kayserispor kalecisi Bilal'e ilgisi olduğunu söyleyebilirim."

Uğurcan Çakır'a iki talip - Son Dakika Haberleri

EURO 2024'te A Milli Takım kadrosunda bulunan 28 yaşındaki tecrübeli eldivenin turnuvadan sonra Trabzonspor'dan ayrılarak Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN