Ünlü uygulama hacklendi: Kullanıcı şifre değişimi için uyarı

Ünlü uygulama hacklendi: Kullanıcı şifre değişimi için uyarı

TeamViewer'in 26 Haziran 2024 tarihindeki açıklamasına göre, şirket kendi sunucularında düzensizlik olduğunu ve olası bir hacker saldırısı yaşandığını belirtti.

TeamViewer adlı popüler uzak masaüstü yazılımı, 26 Haziran 2024 tarihinde kendi sunucularında bir güvenlik ihlali yaşandığını açıkladı. Şirket, hackerların saldırısına maruz kaldığını belirtirken, kullanıcıların kişisel verilerinin güvende olduğunu ve gizlilik standartlarına uygun şekilde korunduğunu vurguladı.

Msbil.net'te yer alan habere göre, sorun ilk olarak 19 Haziran 2024'te kurumsal IT ağında fark edildi. Hollanda Ulusal Siber Güvenlik Merkezi (NCSC), TeamViewer kullanıcılarının uygulamadaki şifrelerini değiştirmelerini ve herhangi bir şüpheli aktiviteyi bildirmelerini tavsiye etti, Google hesapları da dahil olmak üzere.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN