Fatsalılardan belediyeye su baskını isyanı: Sorunlarımız göz ardı ediliyor

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Konakbaşı (Zavi) köyü sakinleri, aşırı yağışlar sonucu yaşadıkları su baskını sorunları nedeniyle büyükşehir belediyesine sert eleştirilerde bulundu. Yolların yürünebilir durumda olmadığını ve toz problemi yaşadıklarını belirten köylüler, belediyeden gerçek çözümler talep ediyor. Köylüler, talepleri karşılanmazsa ulusal kanallara çıkarak seslerini duyuracaklarını söyledi.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Konakbaşı (Zavi) köyü sakinleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için büyükşehir belediyesine sert eleştirilerde bulundu. Sabah saatlerinde başlayan aşırı yağışlar nedeniyle köydeki problemler bir kez daha gün yüzüne çıktı. Konakbaşı sanayi dolmuşlarının başlangıç noktası ve 200 metre yukarısında yaşanan sıkıntılar köylüleri isyan noktasına getirdi.

YOLLARDAKİ SORUNLAR VE TOZ PROBLEMİ

Köy sakinleri, yolların yürünebilir halde olmadığını ve arabaların bile zorlukla geçtiğini belirtti. Yağmurlu havalarda yollardaki çamur, kuru havalarda ise tozun kapı ve pencerelerin açılmasına engel olduğunu ifade eden köylüler, büyükşehir belediyesinden çözüm beklediklerini dile getirdi.

"GÖSTERMELİK DEĞİL, GERÇEK ÇÖZÜMLER İSTİYORUZ"

Köy sakinleri, belediyenin kendilerine yanıt vermediğini ve sorunlarının çözülmediğini belirterek, "Belediyeyi arıyoruz cevap veren yok, dönen de yok. Adaya oturma yeri yapacağınıza sayın başkan, göstermelik değil adam gibi iş yapın. Bayramdan bayrama göstermelik 2 şer km yol yapıp çekip gidiyorsunuz. Sadece vaatler işiniz, ama icraata gelince koskocaman bir hiçsiniz" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

ULUSAL KANALLARA ÇIKMA TEHDİDİ

Konakbaşı, Demirciköy, Tayalı ve Kılavuzömer köylerinden vatandaşlar, yaşadıkları sorunların göz ardı edilmesi durumunda ulusal kanallara çıkarak seslerini duyuracaklarını belirtti. Köylüler, "Bu kadar duyarsızlık olmaz. Bizde artık (Konakbaşı, Demirciköy, Tayalı, Kılavuzömer sakinleri olarak) yolu ulusal kanalları davet ederek sizi bütün Türkiye'ye ifşa edeceğiz. Bıçak kemiğe dayandı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN